Neuromotorisk stimulering

Bli SlowDown-operatör

Så här säger några av våra SlowDown-operatörer

Ann-Louise Åkerberg, Harmony and Health by AnLo

"Genom att få erbjuda ett så kraftfullt verktyg som SlowDown, där kropp och hjärna får de bästa förutsättningarna att tillsammans skapa balans, är fantastiskt".  

Jonna Cullsjö, Massage & PT Falkenberg

"Jag har letat efter ett sätt att hjälpa mina klienter att hantera alla press och stress i livet. Genom SlowDown, kan jag hjälpa dom med återhämtning både fysiskt och mentalt. SlowDown har också hjälpt mina klienter att rikta fokus till dom själva för att lära sig vad de behöver och vill. Jag arbetar med människor varje dag och inser jag att en förändring behövs i hur vi lever med all stress som vi utsätts för dagligen. Vi behöver hitta balans och lära oss hantera detta vilket SlowDown hjälper oss med."

Pernilla Jonsson, Pernillas Massage & Spa

"För ungefär 10 år sedan kom jag i kontakt med SlowDown för första gången. Då hade jag några saker i det förflutna som oroade mig men som jag inte tog tag i. Efter några gånger med SlowDown, så hände något inom mig och gav mig ett lugn och ett helt nytt sätt att tänka i svåra situationer. För närvarande så har jag verktyg att använda när jag känner att jag är i obalans eller behöver återhämtning.

Idag har jag också förmånen att erbjuda SlowDown till mina klienter, vilket också ger mig mycket. Då jag själv blir lugn och tänker klarare efteråt."


Bli SlowDown-operatör genom en kurs i neuromotorisk stimulering

  • Vill du få verktyg för att skapa ökad utveckling, balans och återhämtning för Dina kunder?

  • Vill du få verktyg som gör Dig hållbar över tid så att du kan fortsätta prestera i ditt arbete? 
  • Om du redan är massör, personlig tränare, terapeut eller liknande. 

Då är detta kursen för dig. 

Att stimulera det neuromotoriska underlaget (NMU) kan göras på oändligt många olika sätt. Ibland finns behov för att få stimulering utfört av en annan person som utför olika rörelser i ett långsamt tempo. Aktiviteten kan liknas vid en långsam massage. Denna variant av stimulering upplevs ofta även avkopplande och återhämtande både fysiskt och mentalt. 

Under kursen har vi uppmärksamhet på att du som redan är operatör (ex. massör, personlig tränare, terapeut) ska träna dig på att utföra rörelser i ett långsamt tempo på andra där du också kvalitetssäkrar övriga beståndsdelar för att få effekt. 

Kursen innehåller olika aktiviteter som teori, praktik, egen träning, film, diskussioner, reflektion m.m för att du ska bli SlowDown-operatör.

Nästa kurs: Genomförs 15/10 och 12/11, 9.00-16.00, med egen träning mellan de två tillfällena. Max 12 deltagare. Är du massör får du gärna ta med dig din bänk. Är du annan operatör får du träna dig på NMU på annat sätt som passar din verksamhet

Kostnad: 2 900 kr, exkl. moms. Allt material och mat ingår i kostnaden. 

Plats: Helsingborg, Lydinge Golfklubb.

Efter genomförd kurs har du också tillgång till:

  • Vårt instruktörsnätverk med möjlighet att ställa frågor och funderingar. 
  • Möjlighet att gå påbyggnadsutbildning.