Lärande en möjlighet till utveckling

Medveten kommunikation

Vi pratar ofta om ledarskap. För att möta behöver vi kunna leda. Därför pratar jag hellre om mötarskap. Men hur möter man egentligen andra människor för att få till ett önskat och gemensamt resultat? Och när tog du kanske det allra viktigaste mötet, med dig själv för att må bra i det du ska prestera i? 

Starta din träning i mötarskap genom en medveten kommunikation som verktyg. 

Exempel på innehåll:

  • Att möta sig själv och andra.
  • Sorterad och precis feedback för effektiv utveckling. 

Prestera hållbart över tid

Vad påverkar hur jag mår och utvecklas hållbart över tid? Under workshopen får du konkreta verktyg du kan ta med dig i din vardag i din roll. 

Exempel på innehåll: 

  • Att möta och leda mig själv.
  • Att träna smart och effektivt.
  • Individuell coaching.


Hjärnans möjligheter

Vill du öka din kreativitet, sömn, energinivå, effektivitet, återhämtning, koncentration, ditt lärande, förmåga att ta beslut och hantera stress.

Under workshopen får du lära dig mer om hur du med rörelser i ett långsamt tempo kan skapa balans både mentalt och fysiskt för inre styrka och välmående.
Vi varierar både teori och praktik under workshopen. Med dig hem har du fått en förståelse för hur du kan addera förståelsen i din vardag.

Du kan också beställa denna som digital kurs som du kan gå när du vill, där du vill. Eller kombinera de båda för att fördjupa och förlänga lärandet..

Cecilia Hjälmroth, In the Pink, "Wow, vilken föreläsning! Så tydligt och pedagogiskt. Du lyssnar, bekräftar och bemöter deltagarnas frågor på ett unikt sätt".

Maila maria@mojlighetsmolnet.se för mer information.

Lärande handlar om utbildning. Därför använder jag mig av olika pedagogiska aktiviteter i en noggrant utvald ordning som ex. föreläsning, övning, diskussion, reflektion, film, digital uppföljning som sätts samman utifrån varje målgrupp. Så att du har kompetenserna kvar inom dig när jag lämnar. 

Ovan tema skräddarsys utifrån önskemål. 


Vad deltagare har sagt

"Maria, jag var så glad när jag körde från föreläsningen! Du är så kunnig och inspirerande så för mig blev det som wow!"

"Tack för en mycket bra föreläsning. Jag kommer ta mycket med mig i mitt arbete som personlig assistent och hur jag kan jobba med kommunikationen." 

"Att lära mig om hjärnans olika delar och hur de fungerar har gjort att jag bättre förstår mig själv och vad som händer inuti mig i olika situationer. Genom denna kunskap har jag blivit bättre på att känna mina inre behov och att hantera stress. Jag kan helt enkelt hjälpa mig själv att må bättre!"