Lärande en möjlighet till utveckling

Medveten kommunikation

Vi pratar ofta om ledarskap. För att möta behöver vi kunna leda. Därför pratar jag hellre om mötarskap. Men hur möter man egentligen andra människor för att få till ett önskat och gemensamt resultat? Och när tog du kanske det allra viktigaste mötet, med dig själv för att må bra i det du ska prestera i? 

Starta din träning i mötarskap genom en medveten kommunikation som verktyg. 

Exempel på innehåll:

  • Att möta sig själv och andra.
  • Sorterad och precis feedback för effektiv utveckling. 

Lär dig SlowDown

Och öka din kreativitet, sömn, energinivå, återhämtning, produktivitet, koncentration, ditt lärande, förmåga att ta beslut och hantera stress.

Hur?

Genom att stimulera HELA hjärnan. Hjärnan stimuleras, bland annat av rörelse. Hur vi rör oss påverkar hjärnan på olika sätt.

Under denna workshop kommer du få de 4 viktiga delarna som SlowDown består av så att du kan addera SlowDown i din vardag.

SlowDown är enkelt att lära sig och är en kraftfull aktivitet för att utvecklas hållbart och må bra över tid.

Du kan också beställa denna som digital kurs som du kan gå när du vill, där du vill. Eller kombinera de båda för att fördjupa och förlänga lärandet. 

Prestera hållbart över tid

Vad påverkar hur jag mår och utvecklas hållbart över tid? Under workshopen får du konkreta verktyg du kan ta med dig i din vardag i din roll. 

Exempel på innehåll: 

  • Att möta och leda mig själv, hållbart.
  • Att träna smart och effektivt.
  • Individuell coaching.


Cecilia Hjälmroth, In the Pink, "Wow, vilken föreläsning! Så tydligt och pedagogiskt. Du lyssnar, bekräftar och bemöter deltagarnas frågor på ett unikt sätt".

Maila maria@mojlighetsmolnet.se för mer information.

Lärande handlar om utbildning. Därför använder jag mig av olika pedagogiska aktiviteter i en noggrant utvald ordning som ex. föreläsning, övning, diskussion, reflektion, film, digital uppföljning som sätts samman utifrån varje målgrupp. Så att du har kompetenserna kvar inom dig när jag lämnar. 

Ovan tema skräddarsys utifrån önskemål. 


Vad deltagare har sagt

"Maria, jag var så glad när jag körde från föreläsningen! Du är så kunnig och inspirerande så för mig blev det som wow!"

"Tack för en mycket bra föreläsning. Jag kommer ta mycket med mig i mitt arbete som personlig assistent och hur jag kan jobba med kommunikationen." 

"Jag gillade verkligen din beskrivning av hjärnan. Det blev så tydligt och enkelt trots att hjärnan är komplex." 

"Att lära mig om hjärnans olika delar och hur de fungerar har gjort att jag bättre förstår mig själv och vad som händer inuti mig i olika situationer. Genom denna kunskap har jag blivit bättre på att känna mina inre behov och att hantera stress. Jag kan helt enkelt hjälpa mig själv att må bättre!"