Om dig & för dig

Vi tror att den största potentialen och möjligheten för att skapa ett långsiktigt hållbart resultat finns inom dig. När du ges möjlighet att ta eget ansvar och tränar dig i förmågor kan du utvecklas hållbart. Vilket alltid börjar inifrån, där förändring behöver utgå från dig och dina behov. 

Coaching

Coaching kan exempelvis ges till dig som:

* Inte mår bra och vill må bra.

* Mår bra och vill må, fungera och prestera bättre i ditt sammanhang. 

Inom ämnen som ex. depression, träning, stress, sömn, kost, utmattning m.m.

Det pedagogiska upplägget för coachingen skräddarsys tillsammans med dig efter ett första möte och/eller digital analys för att utgå från dig och dina behov. Första mötet är helt kostnadsfritt. 

Vad klienter säger

Kvinna, 32 år

"Jag är så tacksam för att någon äntligen har lyssnat på mig och att jag får vara precis som jag är. Det finns inga pekpinnar på vad jag måste göra. Jag tar med mig smarta verktyg som jag har fått under tiden och min värk i kroppen som jag haft i över 10 år har äntligen börjat avta". 

Man 33, år

"Jag har länge haft en irriterad mage/tarm. Efter coaching med fokus på kost anpassad utifrån mig är jag nu problemfri och har dessutom bättre energi både i jobbet och på träning."

Kvinna, 63 år

"Förra året drabbades jag av två panikattacker på kort tid. Efter guidande från Maria kom jag vidare och är idag trygg och lugn i mig själv igen". 

Jag tar min utgångspunkt i hur allt hänger ihop och påverkar oss som människor. 

En vanlig aktivitet jag arbetar med i min coaching är neuromotorisk stimulering som stimulerar dina mentala och fysiska förmågor som du har.