Om dig & för dig

Vi tror att människor vill och kan. När du ges möjlighet att ta eget ansvar och tränar dig i förmågor kan du utvecklas hållbart. Vilket alltid börjar inifrån, där förändring behöver utgå från dig och dina behov. 

I våra aktiviteter har vi en förståelse kring hur allt påverkar oss som människor, en så kallad systemisk förståelse. Det brukar vi beskriva på följande sätt. 

Coaching

Ny vecka, samma mål...igen.

Din motivation är hög i början.

Efter ett par dagar är du tillbaka i samma mönster och beteenden igen.

Vill du lyckas med dina mål? På riktigt.

Utveckling kräver träning av förmågor över tid som tränas i din vardag.

Där de påminns, fylls på och stöttas upp.

Det skapar långsiktig och hållbar utveckling som utgår från dig och dina behov.

Det pedagogiska upplägget för coachingen skräddarsys efter ett första möte. Ex. på innehåll analys, samtal, coaching digitalt, neuromotorisk stimulering m.m. 

Coaching kan exempelvis ges till dig som:

* Inte mår bra och vill må bra.

* Mår bra och vill må, fungera och prestera bättre.

Inom ämnen som ex. kost, träning, stress, sömn, depression, utmattning m.m

Nyfiken? 

Vad klienter säger

Kvinna, 30 år

"Jag är så tacksam för att någon äntligen har lyssnat på mig och att jag får vara precis som jag är. Det finns inga pekpinnar på vad jag måste göra. Jag tar med mig smarta verktyg som jag har fått under tiden och min värk i kroppen som jag haft i över 10 år har börjat avta". 

Man 31, år

"Jag har länge haft en irriterad mage/tarm. Efter coaching med fokus på kost anpassad utifrån mig är jag nu problemfri och har dessutom bättre energi både i jobbet och på träning."

Kvinna, 62 år

"Från dag 1 har det varit tydligt i att det gäller mig och min utveckling. Maria får mig att känna mig trygg, utan hennes stöd hade jag inte varit där jag är idag, tack."