Om dig & för dig

Vi tror att den största potentialen och möjligheten för att skapa ett långsiktigt hållbart resultat finns inom dig. När du ges möjlighet att ta eget ansvar och tränar dig i förmågor kan du utvecklas hållbart. Vilket alltid börjar inifrån, där förändring behöver utgå från dig och dina behov. 

Coaching

Coaching kan exempelvis ges till dig som:

* Inte mår bra och vill må bra.

* Mår bra och vill må, fungera och prestera bättre i ditt sammanhang. 

Inom ämnen som ex. kost, träning, stress, sömn, depression, utmattning m.m.

Det pedagogiska upplägget för coachingen skräddarsys tillsammans med dig efter ett första möte och eller digital analys för att utgå från dig och dina behov. 

Vad klienter säger

Kvinna, 32 år

"Jag är så tacksam för att någon äntligen har lyssnat på mig och att jag får vara precis som jag är. Det finns inga pekpinnar på vad jag måste göra. Jag tar med mig smarta verktyg som jag har fått under tiden och min värk i kroppen som jag haft i över 10 år har börjat avta". 

Man 31, år

"Jag har länge haft en irriterad mage/tarm. Efter coaching med fokus på kost anpassad utifrån mig är jag nu problemfri och har dessutom bättre energi både i jobbet och på träning."

Kvinna, 61 år

"Från dag 1 har det varit tydligt i att det gäller mig och min utveckling. Maria får mig att känna mig trygg, utan hennes stöd hade jag inte varit där jag är idag, tack."