Om dig & för dig

Vi tror att den största potentialen och möjligheten för att skapa ett långsiktigt hållbart resultat finns inom dig. När du ges möjlighet att ta eget ansvar och tränar dig i förmågor kan du utvecklas hållbart. Vilket alltid börjar inifrån, där förändring behöver utgå från dig och dina behov. 

Coaching

* Inte mår bra och vill må bra.

* Mår bra och vill må, fungera och prestera bättre i ditt sammanhang.

Det pedagogiska upplägget för coachingen skräddarsys tillsammans med dig efter ett första möte och/eller digital analys för att utgå från dig och dina behov.

Första mötet är helt kostnadsfritt. 

Neuromotorisk stimulering

En aktivitet som bidrar till att skapa balans, kraft och flexibilitet inom och mellan hjärnan och kroppen. 

Liknas vid en långsam massage. 

Inför första coachingen rekommenderar jag att du genomför neuromotorik på egen hand. 

Kontakt

Vad klienter säger

Kvinna, 32 år

"Jag är så tacksam för att någon äntligen har lyssnat på mig och att jag får vara precis som jag är. Det finns inga pekpinnar på vad jag måste göra. Jag tar med mig smarta verktyg som jag har fått under tiden och min värk i kroppen som jag haft i över 10 år har äntligen börjat avta". 

Man 39, år

"Utan regelbunden neuromotorik är jag inte mig själv".

Kvinna, 63 år

"Förra året drabbades jag av två panikattacker på kort tid. Efter guidande från Maria kom jag vidare och är idag trygg och lugn i mig själv igen". 

Jag tar min utgångspunkt i hur allt hänger ihop och påverkar oss som människor. 

En vanlig aktivitet jag arbetar med i min coaching är neuromotorisk stimulering som stimulerar dina mentala och fysiska förmågor som du har. Du kan också boka denna aktivitet utan coaching.